Clientii Piraeus Bank Romania vor putea obtine imprumuturi pentru nevoi personale si in euro, transmite un comunicat al bancii. Perioada de creditare va fi modificata de la 5 la zece ani atat pentru creditele in lei, cat si pentru cele in moneda euro
Clientii Piraeus Bank Romania vor putea obtine imprumuturi pentru nevoi personale si in euro, transmite un comunicat al bancii. Perioada de creditare va fi modificata de la 5 la zece ani atat pentru creditele in lei, cat si pentru cele in moneda europeana.
Dobanda efectiva practicata de banca este de 12,54% pentru euro si 14,76% pentru lei. Piraeus a modificat si dobanda la creditul auto pana la 8,75% pentru moneda europeana si 9,9% pentru lei. Conditiile de creditare raman neschimbate, potrivit bancii. Actionarul principal al bancii este Piraeus Bank Grecia, cu o participatie de 99,99% la capitalul social. Banca elena a intrat pe piata locala in luna aprilie 2000 prin preluarea pachetului majoritar de actiuni al Bancii Credit Pater. La finele anului 2004, activele bancii au atins nivelul de 261,7 milioane de euro, potrivit datelor din raportul anual.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.