Compania Termoelectrica a inregistrat la finele anului trecut pierderi brute de 135.5 milioane lei, echivalentul a aproximativ 38 de milioane de euro. Comparativ cu anul 2004, nivelul pierderilor s-a dublat, iar cifra de afaceri a fost cu noua procen
Compania Termoelectrica a inregistrat la finele anului trecut pierderi brute de 135.5 milioane lei, echivalentul a aproximativ 38 de milioane de euro. Comparativ cu anul 2004, nivelul pierderilor s-a dublat, iar cifra de afaceri a fost cu noua procente in scadere, potrivit datelor companiei.
In 2005, Termoelectrica a inregistrat o cifra de afaceri de peste 400 milioane de lei, comparativ cu aproape 440 de milioane de lei in 2004. Agentia Nationala de Administrare Fiscala a demarat in 2005, procedura de executare silita a companiei, care a acumulat datorii de circa 4,4 miliarde de lei catre stat si furnizori, precizeaza Mediafax.
Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie a transmis Consiliului Concurentei in luna mai a anului curent, o notificare privind stergerea unei parti a datoriilor istorice ale companiei si propunerea unui plan pe termen lung pentru redresarea companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.