Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa convoace, pentru saptamana viitoare, o sesiune parlamentara extraordinara. Potrivit lui Bogdan Olteanu, sesiunea va incepe la 3 iulie si este posibil sa dureze "pana la epuizarea ordinii de zi". Biroul Perman
Conducerea Camerei Deputatilor a decis sa convoace, pentru saptamana viitoare, o sesiune parlamentara extraordinara. Potrivit lui Bogdan Olteanu, sesiunea va incepe la 3 iulie si este posibil sa dureze "pana la epuizarea ordinii de zi". Biroul Permanent al Camerei va adopta, joi, o hotarare in acest sens, care sa precizeze perioada si ordinea de zi a sesiunii extraordinare.
Printre proiectele de lege prioritare pentru aderarea la UE care trebuiau dezbatute pana la sfarsitul lunii iunie se afla proiectul legii serviciului de transport public local, cel privind libertatea religioasa si regimul general al cultelor, proiectul de lege referitor la finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale si cel de modificare a Codului fiscal.
Este posibil ca pe ordinea de zi sa fie introduse si proiectul privind infiintarea Agentiei Nationale de Integritate, dar si statutul minoritatilor. Pentru acesta din urma, dezbaterile in Plen vor incepe joi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.