Compania producatoare de ciment Holcim Romania va investi 600.000 de euro in pregatirea angajatilor, atat la nivel profesional, cat si la nivel personal. Comparativ cu anul 2005, investitiile de anul acesta sunt cu 30% mai mari. Planul de dezvoltare
Compania producatoare de ciment Holcim Romania va investi 600.000 de euro in pregatirea angajatilor, atat la nivel profesional, cat si la nivel personal. Comparativ cu anul 2005, investitiile de anul acesta sunt cu 30% mai mari. Planul de dezvoltare personala si profesionala pentru 2006 vizeaza asigurarea unui mediu de instruire stimulativ si ofera angajatilor oportunitatea de a invata si de a acumula experienta in cadrul Grupului Holcim.
"Dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor este o preocupare constanta pentru Holcim Romania, ca forma de motivare, ca factor de responsabilitate sociala si, nu in ultimul rand, ca factor esential de dezvoltare a afacerii. Asa cum arata studii independente, Holcim Romania se afla in topul companiilor cu un grad ridicat de satisfactie a angajatilor si dorim sa ne mentinem pe aceasta pozitie", a declarat Markus Wirth, director general al Holcim Romania.
Compania are in prezent peste 1.300 de angajati, iar politica de dezvoltare a angajatilor presupune participarea fiecarui angajat la cel putin un program de instruire in 2006.
"Aproximativ 40% din planul de instruire si dezvoltare in 2006 se bazeaza pe cursuri interne, organizate fie in Romania fie la sediul central din Elvetia", a precizat Nicoleta Salajan, director Resurse Umane al Holcim Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.