Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit la sfarsitul saptamanii trecute Premiul Fundatiei Forumul Universal Crans Montana, distinctie inmanata de printul Albert de Monaco. Alaturi de Isarescu au mai primit Premiul Fundatiei in acest an alte opt pe
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit la sfarsitul saptamanii trecute Premiul Fundatiei Forumul Universal Crans Montana, distinctie inmanata de printul Albert de Monaco. Alaturi de Isarescu au mai primit Premiul Fundatiei in acest an alte opt personalitati, printre care fostul premier al Palestinei, Ahmed Qorei, vicepremierul Slovaciei, Pal Csaky, si ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Croatia, Kolinda Grabar - Kitarovici, se arata pe pagina oficiala a Forumului Crans Montana.
Dinstinctia este acordata incepand cu 1989, anul infiintarii Forumului Crans Montana, si este decernata personalitatilor cu merite in promovarea Pacii, Libertatii si Democratiei. La forumul de la Crans Montana, desfasurat in perioada 22 - 25 iunie, Mugur Isarescu a avut mai multe prezentari, printre care si o alocutiune cu tema "Ultimele luni inainte de aderarea la Uniunea Europeana". (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.