Societatea de investitii financiare Muntenia a inceput plata dividendelor aferente anului financiar 2005. Valoarea dividendului brut a fost stabilita la 0,06 lei/actiune. Conform unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti, SIF Muntenia
Societatea de investitii financiare Muntenia a inceput plata dividendelor aferente anului financiar 2005. Valoarea dividendului brut a fost stabilita la 0,06 lei/actiune. Conform unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti, SIF Muntenia continua, la cererea celor indreptatiti, plata dividendelor aferente anilor precedenti.
Plata se va face la alegere, prin virament bancar, mandat postal sau in numerar la casieriile societatii. "Pentru a veni in sprijinul actionarilor, SIF Muntenia incearca sa dezvolte si alte modalitati de plata a dividendelor.
In acest moment se desfasoara negocieri cu alte societati bancare pentru contractarea serviciilor de distribuire a dividendelor prin retelele de care dispun acestea in teritoriu. Actionarii urmeaza sa fie informati asupra momentului in care aceste servicii vor putea fi puse in aplicare", transmite comunicatul Societatii de Investitii Financiare Muntenia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.