BRD Finance a lansat un nou card de credit sub sigla MasterCard, destinat clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele oferite la cumpararea produselor electronice si elecrocasnice in reteaua Rombiz, transmite un comunicat al bancii. Posesorii
BRD Finance a lansat un nou card de credit sub sigla MasterCard, destinat clientilor care doresc sa beneficieze de avantajele oferite la cumpararea produselor electronice si elecrocasnice in reteaua Rombiz, transmite un comunicat al bancii. Posesorii cardului vor avea posibilitatea obtinerii de numerar de la bancomate sau de utilizarea cardului la alti comercianti in tara si in strainatate.
Pentru achizitionarea oricarui produs electronic sau electrocasnic din reteaua nationala de 160 magazine Rombiz, posesorii cardurilor vor avea reduceri cuprinse intre 5% si 10%. BRD Finance ofera si o garantie de transport/montaj oferita in parteneriat cu doua companii specializate - Asiban si Gras Savoye Romania.
Garantia este valabila pentru achizitionarea pe teritoriul Romaniei a unor produse cu o valoare cuprinsa intre 260 si 3500 lei, timp de o luna din momentul cumpararii si presupune rambursarea costurilor de reparatie sau a pretului bunului in cazul aparitiei unor accidente neprevazute pe timpul transportului sau al montajului. Dobanda se diminueaza pe masura ce numarul de utilizari creste.
Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 lei si se plateste la primirea primului extras de cont.
Dobanda variaza de la 2,49% pe luna pentru sume mai mici de 800 lei, pana la 1,69% pe luna, pentru valori de peste 4.000 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.