Meteorologii atentioneaza ca toata tara va fi cuprinsa de canicula, astazi si maine, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit acestuia, se vor inregistra cu 5 pana la 8 grade Celsius mai ridicate decat medi
Meteorologii atentioneaza ca toata tara va fi cuprinsa de canicula, astazi si maine, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Potrivit acestuia, se vor inregistra cu 5 pana la 8 grade Celsius mai ridicate decat mediile climatologice ale perioadei, in special in zonele de campie. Indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si chiar va depasi gradul critic de 80, in special in vest, sud si sud-est. Temperaturile nu vor scadea sub 20 de grade Celsius nici noaptea. Meteorologii precizeaza ca, in cursul dupa-amiezelor, gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in regiunile nord-vestice si in zonele montane, unde pe arii restranse vor fi posibile ploi cu caracter torential.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.