Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu au fost realizate 30 de proceduri de achizitii si vanzari cu o valoare de 9,59 milioane dolari.
Procedurile au realizat o imbunatatire totala a pretu
Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu au fost realizate 30 de proceduri de achizitii si vanzari cu o valoare de 9,59 milioane dolari.
Procedurile au realizat o imbunatatire totala a preturilor de 1,05 milioane dolari.
Un numar de 13 proceduri de achizitii si vanzari au fost desfasurate in ringul Bursei Romane de Marfuri, care au avut o valoare de tranzactionare de 9,07 milioane dolari.
Valoarea cea mai mare de tranzactionare a fost inregistrata in cadrul licitatiilor ordonate de Agentia Nationala pentru Locuinte, care a achizitionat materiale de constructii pentru sinistratii din regiunile afectate ale tarii: ciment, armatura, elemente de zidarie, caramida plina pentru cosuri de fum si var in suma de 5,69 milioane dolari.
Conform unui comunicat de presa al BRM, produsul pentru care s-a obtinut cea mai mare imbunatatire de pret fata de oferta financiara initiala a fost reprezentat de elemente de zidarie - BCA GBN 35, pentru care s-a realizat o imbunatatire a pretului de adjudecare fata de pretul de pornire de 20%.
Urmatoarea valoare semnificativa de tranzactionare a fost inregistrata de Electrica Serv. care a ajuns la 2,52 milioane dolari. De asemenea, valori importante a inregistrat CNCF CFR cu tranzactii de 600.000 dolari.
In ceea ce priveste terminalele BRM, acestea au inregistrat 17 proceduri de achizitii si vanzari cu o valoare de tranzactionare de 517.000 dolari.
In fruntea topului punctelor de lucru se afla Terminalul Iasi cu o valoare contractuala de 358.000 dolari, urmat de Craiova cu 108.000 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.