Compania Euro Expotrans, organizator de targuri si expozitii, va organiza la Bucuresti, intre 29 iunie si 2 iulie, a cincea editie a Transpotec Logitec Romania, salon international dedicat serviciilor de transport si logistica, la care vor participa
Compania Euro Expotrans, organizator de targuri si expozitii, va organiza la Bucuresti, intre 29 iunie si 2 iulie, a cincea editie a Transpotec Logitec Romania, salon international dedicat serviciilor de transport si logistica, la care vor participa 105 firme europene reprezentand 250 de marci.
Potrivit directorului general al firmei cu capital romano-italian, Liviu Radacineanu, organizarea evenimentului a presupus investitii de peste 500.000 de euro. Profitul obtinut in urma acestui gen de manifestare oscileaza, conform organizatorului, in jurul a circa 300.000 de euro.
Pe o suprafata totala de 15.000 de metri patrati vor expune constructori de vehicule industriale si comerciale, producatori de remorci si semiremorci, cisterne, furgonete izoterme, autovehicule pentru santiere si autobuze, autocare, accesorii si subansamble, precum si firme care ofera servicii de transport si logistica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.