Uniunea Europeana ar putea deschide anul urmator o ancheta asupra practicilor anticoncurentiale din industria telecomunicatiilor, a anuntat vineri Neelie Kroes, comisarul european pentru Concurenta, informeaza A.P. Neelie Kroes a declarat ca ar dori
Uniunea Europeana ar putea deschide anul urmator o ancheta asupra practicilor anticoncurentiale din industria telecomunicatiilor, a anuntat vineri Neelie Kroes, comisarul european pentru Concurenta, informeaza A.P. Neelie Kroes a declarat ca ar dori deschiderea unei anchete dupa ce vor fi finalizate cele care se afla in derulare la ora actuala, care se poarta asupra sectorului energetic si bancar, si care au scos la iveala nereguli majore.
Comisarul nu a oferit mai multe detalii asupra banuielilor care planeaza asupra sectorului telecomunicatiilor.
Probabil, sustin specialistii, Kroes este motivata de raportul UE din luna februarie, care a aratat ca pe piata telefoniei si a internetului din statele membre nu exista o concurenta loiala. Rezultatul anchetelor asupra energiei si sectorului bancar urmeaza sa fie facut public pana la sfarsitul acestui an.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.