Steaua cauta asiduu un fundas dreapta, dupa plecarea lui George Ogararu la Ajax Amsterdam. Dupa ce pista Toni (Estrella Amadora) a fost abandonata, in vizorul lui Cosmin Olaroiu a intrat Marc Pfertzel, un francez legitimat la echipa de Serie A Livorn
Steaua cauta asiduu un fundas dreapta, dupa plecarea lui George Ogararu la Ajax Amsterdam. Dupa ce pista Toni (Estrella Amadora) a fost abandonata, in vizorul lui Cosmin Olaroiu a intrat Marc Pfertzel, un francez legitimat la echipa de Serie A Livorno. Cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de site-ul fiorentinanews.com, noteaza ca echipa campioana a Romaniei a inaintat o oferta concreta de transfer si ca asteapta decizia italienilor. Pfertzel este nascut in 21 mai 1981, in Franta, la Mulhouse, si evolueaza la Livorno din 2003. In sezonul 2005/2006, Marc Pfertzel (1,82 m, 75 kg) a evoluat in 28 de meciuri din Serie A si a inscris 2 goluri, iar in Cupa Italiei a jucat in 3 partide, marcand un gol. Potrivit presei italiene, Pfertzel s-a mai aflat in atentia clubului Cagliari, dar si a gruparilor franceze Rennes si Olympique Marseille. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.