Actrita australiana Nicole Kidman, fosta sotie a lui Tom Cruise, s-a casatorit, sambata, cu cantaretul Keith Urban, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sydney, transmite BBC News Online. Vedeta din "Moulin Rouge" a fost imbracata in rochie al
Actrita australiana Nicole Kidman, fosta sotie a lui Tom Cruise, s-a casatorit, sambata, cu cantaretul Keith Urban, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sydney, transmite BBC News Online. Vedeta din "Moulin Rouge" a fost imbracata in rochie alba cu trandafiri si a purtat voal, la biserica unde a avut loc ceremonia.
Actorul Hugh Jackman din X-Men si vechea prietena a lui Nicole, actrita Naomi Watts din King Kong sunt doar doua dintre numeroasele celebritati care au luat parte la ceremonie. Limuzina in care s-a aflat Kidman a ocolit curiosii care venisera sa vada ceremonia si a ajuns la usa bisercii gratie ajutorului oferit de politie, care a reusit sa indeparteze publicul adunat. In momentul in care a coborat din masina, Nicole Kidman a zambit si le-a facut din mana celor aflati in apropierea bisericii. Vedeta a fost insotita la altar de tatal ei, Antony. Sambata, managerul lui Urban a declarat ca Nicole si Keith doresc "o nunta normala alaturi de familie si prietenii apropiati", dintre care fac parte si actorii Naomi Watts si Russell Crowe. "Amandoi sunt fericiti ca au familia alaturi si sunt extrem de nerabdatori", a declarat sursa citata. Printre invitati s-a numarat si Russell Crowe, regizorul Baz Luhrmann si mogulul media Rupert Murdoch, proprietar al Fox Studios. Urban, care are 38 de ani, si Kidman, care a implinit 39 de ani saptamana aceasta, si-au confirmat logodna in luna mai. Acesta este primul mariaj al lui Urban, in timp ce Nicole Kidman a mai fost casatorita cu Tom Cruise, impreuna cu care a adoptat doi copii, Connor si Isabelle. Cei doi copii ai lui Nicole s-au deplasat in Australia pentru a fi prezenti la nunta mamei lor. Si Kidman, care s-a nascut in Hawaii, si Urban, nascut in Noua Zeelanda, au crescut in Australia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.