Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al FC National, a pierdut majoritatea in club si se declara convins ca acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca a intrat in conflict cu Dumitru Dragomir. Concret, vicepresedintele Flo
Constantin Iacov, presedintele Consiliului de Administratie al FC National, a pierdut majoritatea in club si se declara convins ca acest lucru s-a intamplat din cauza faptului ca a intrat in conflict cu Dumitru Dragomir. Concret, vicepresedintele Florin Ciobanu care, prin intermediul mai multor interpusi, detinea peste 20 la suta din actiunile clubului, a convins mai multi actionari sa isi vanda titlurile detinute pentru a-l schimba din functie pe Constantin Iacov. Astfel, Florin Ciobanu, impreuna cu vicepresedintele Razvan Mihalache, detine in prezent 50,5 la suta din actiunile gruparii, in timp ce Iacov are numai 49,5 la suta. "Nu ma asteptam sa fiu tradat din interior, iti lasa un gust amar. Dragomir a reusit sa cutremure clubul FC National, a reusit sa-i convinga pe asociatii mei sa isi vanda actiunile. Le multumesc asociatilor pentru activitatea de pana acum, dar se va dovedi ca tradatorii sunt iubiti, nu respectati. Am pierdut o batalie, dar nu razboiul", a spus Iacov. "Inca nu stiu cine a cumparat actiunile. Sa vad actele, pentru ca aveam drept de preemtiune, dar altcineva le-a cumparat", a afirmat Iacov. Iacov a precizat ca toata aceasta actiune impotriva sa il are in spate pe Dumitru Dragomir, care a aflat de intentia sa de a face noi dezvaluiri despre el, sustinand ca a fost sunat in noaptea de joi, cand i s-a cerut sa nu se puna cu seful LPF. "Doream ca luni sa fac publica intentia lui Dumitru Dragomir de a modifica Legea Sportului, la articolul privind drepturile de televizare. Dragomir vrea ca toate drepturile de televizare si publicitate sa mearga la Liga si apoi sa dea cati bani doreste cluburilor, pentru a le avea la mana", a explicat Iacov, care a adaugat ca nu se va retrage din functia pe care o ocupa acum la gruparea bancara: "Vor vedea ca nu ma sperii asa de usor". Cei doi au intrat in conflict dupa ce seful lui FC National l-a acuzat pe Dragomir ca a facut afaceri extrem de profitabile cu terenul pe care s-a construit actualul sediu al LPF si ca i-a acoperit neregulile financiare lui Gino Iorgulescu, fostul presedinte al "bancarilor". Iacov a comentat si intentia celor doi vicepresedinti de a-i imputa transferul fotbalistului Ovidiu Herea. "Acum cateva luni spuneau multumesc daca luau 500.000 pe Herea. Acum, ca suntem aproape sa luam 1,5 milioane de euro pe el, spun ca e putin. Se pricep mai bine la fotbal decat mine. Herea s-ar putea sa plece pe o suma mai mare in strainatate", a completat Iacov, care a precizat ca, in urma investirii sale in functiile de presedinte al CA si de director general al FC National, are puteri depline de semnatura. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.