Compania imobiliara americana ProLogis intentioneaza sa listeze Fondul European de Proprietati la Bursa Euronext din Amsterdam, urmarind sa obtina pana la un miliard de euro din aceasta tranzactie, se arata in editia de vineri a saptamanalului Proper
Compania imobiliara americana ProLogis intentioneaza sa listeze Fondul European de Proprietati la Bursa Euronext din Amsterdam, urmarind sa obtina pana la un miliard de euro din aceasta tranzactie, se arata in editia de vineri a saptamanalului Property Week, citat de Reuters.
Publicatia relateaza ca fondul european ar putea fi evaluat la 4,5 miliarde de euro, iar oferta publica ar deveni cea mai mare listare din ultimii sapte ani a unei companii europene din domeniul proprietatilor.
In articol se precizeaza ca data acestei tranzactii nu a fost stabilita, dar ar putea fi anuntata in luna septembrie. Reprezentantii ProLogis au declarat ca lansarea unei oferte publice initiale este una dintre optiunile luate in calcul inca de la infiintarea companiei.
ProLogis, specializata in furnizarea de facilitati si servicii in domeniul distributiei de produse, a intrat pe piata romaneasca recent si va investi circa 80 de milioane de dolari pentru constructia unui parc logistic in vestul Capitalei, in zona autostrazii Bucuresti - Pitesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.