Consiliul General al CNS Cartel ALFA isi exprima indignarea si protesteaza fata de recentele declaratii ale unor lideri politici conform carora toti salariatii din Romania au fost, in perioada comunista, informatori ai Securitatii, se precizeaza intr
Consiliul General al CNS Cartel ALFA isi exprima indignarea si protesteaza fata de recentele declaratii ale unor lideri politici conform carora toti salariatii din Romania au fost, in perioada comunista, informatori ai Securitatii, se precizeaza intr-un comunicat CNS Cartel ALFA.
"Observam din nou manifestarea mentalitatii comuniste a unora care, din pacate, se afla azi in pozitii din care iau decizii ce privesc viitorul Romaniei si al cetatenilor sai. Este tipic comunista tendinta de a culpabiliza o populatie intreaga pentru a justifica niste actiuni personale", este de parere CNS Cartel ALFA. Totodata reprezentantii Cartel ALFA sunt de parere ca atata vreme cat in structurile politice din Romania vor exista astfel de oameni, incapabili sa isi asume greselile si, sub pretextul apararii demnitatii, capabili de orice pentru a impiedica iesirea la suprafata a adevarului in privinta colaborationismului, Romania nu va reusi niciodata sa faca lumina in hatisul fenomenului Securitate care a inrobit milioane de oameni si a distrus milioane de destine in regimul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.