Apele la Dinamo nu sunt linistite nici dupa impartirea actiunilor, mai multi dintre noii proprietari sunt nemultumiti de cotele care le-au revenit in raport cu sumele investite de-a lungul timpului. De departe, cel mai iritat de noua ordine in club e
Apele la Dinamo nu sunt linistite nici dupa impartirea actiunilor, mai multi dintre noii proprietari sunt nemultumiti de cotele care le-au revenit in raport cu sumele investite de-a lungul timpului. De departe, cel mai iritat de noua ordine in club este Gigi Netoiu, care este foarte aproape de plecare, ceea ce nu i-ar deranja deloc pe ceilalti parteneri, ei dandu-si acceptul ca jucatorii Alexa si Grigorie, "copiii" "Comandantului", sa fie pusi pe lista de transferari. In conditiile in care acestia se afla, neoficial, in proprietatea lui Netoiu, acesta si-ar incasa banii, in jur de doua milioane de dolari, si ar pleca de la Dinamo. Iar oferte pentru cei doi exista. Poli Timisoara i-ar dori pe amandoi, "la pachet". "Este adevarat ca ne aflam in negocieri directe atat cu Alexa, cat si cu Grigorie. Este vorba de contracte cu sume ferme, pe care insa nu vi le pot dezvalui. Nu este o tactica de a ne slabi contracandidatele la titlu, ci tine de politica clubului nostru de a ne intari", a declarat Marian Iancu, patronul lui Poli. Surse din anturajul jucatorului Dan Alexa sustin ca acesta este dispus sa accepte oferta de la Poli Timisoara, numai daca va fi multumit de salariul oferit. "Daca asta este politica clubului Dinamo si nu mai suntem doriti, nu este nici o problema, ne gasim alte echipe", ar fi spus Alexa unor apropiati. Stefan Grigorie a primit o oferta si de la Rapid, pretul solicitat de Dinamo fiind de 900.000 de dolari. In cazul in care "cainii" nu reusesc nici una dintre tranzactii, Gigi Netoiu ii va lua pe cei doi fotbalisti si va merge la Unirea Urziceni, echipa promovata in Divizia A in premiera in acest sezon, urmand sa investeasca alaturi de patronul de acolo. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.