Producatorul american Aaron Spelling a murit vineri seara, la varsta de 83 de ani, in urma unui atac cerebral.
"Spelling a murit vineri, la resedinta sa din Beverly Hills, in prezenta sotiei sale, Candy, si a fiului sau, Randy. Nu stiu daca si
Producatorul american Aaron Spelling a murit vineri seara, la varsta de 83 de ani, in urma unui atac cerebral.
"Spelling a murit vineri, la resedinta sa din Beverly Hills, in prezenta sotiei sale, Candy, si a fiului sau, Randy. Nu stiu daca si fiica sa Tori se afla acolo", a precizat agentul sau.
Spelling a fost unul dintre cele mai influente personaje din televiziunea americana, producand circa 200 de seriale. Succese de televiziune precum "Dynasty", "Beverly Hills", "Starsky and Hutch" sau "Melrose Place" poarta semnatura celebrului producator si scenarist.
Guiness Book l-a consacrat pe Spelling drept "cel mai prolific producator din toate timpurile", cu peste 5.000 de ore de programe de televiziune, dintre care 300 de ore de filme TV si mai mult de 12 filme.
Succesul productiilor sale l-a adus in topul revistei Forbes, in anii '80, averea sa fiind estimata la circa 300 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.