UniComs a lansat pe piata romaneasca noul test de sarcina Surecheck. ''Beneficiind de o tehnologie noua - Gold Gel Reagent -, Surecheck garanteaza o acuratete de peste 99% pentru utilizarea in orice moment al zilei. Piata este aglomerata cu produse a
UniComs a lansat pe piata romaneasca noul test de sarcina Surecheck. ''Beneficiind de o tehnologie noua - Gold Gel Reagent -, Surecheck garanteaza o acuratete de peste 99% pentru utilizarea in orice moment al zilei. Piata este aglomerata cu produse accesibile, care nu sunt diferentiate in mintea consumatorului. Suntem convinsi ca imbunatatirile semnificative aduse de Surecheck vor fi remarcate de consumatori'', a declarat Christofor Ivanov, reprezentant UniComs Romania.
In ultimii zece ani au fost lansate pe piata aproximativ 20 de tipuri de teste de sarcina, de marca sau generice, care se pot incadra intr-una din urmatoarele trei categorii: banda, caseta si stilou. ''Acest test de sarcina are o forma care il face usor de utilizat si poate fi folosit cu succes in orice moment al zilei'', au afirmat reprezentantii companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.