Trupa "The Gardians", reprezentand cotidianul "Gardianul", a castigat, joi seara, Cupa Presei la Cantat, la concurenta cu aproape 30 de ziaristi care au incercat sa-si prezinte pe scena talentele muzicale, in fata unui public deosebit de numeros. Jur
Trupa "The Gardians", reprezentand cotidianul "Gardianul", a castigat, joi seara, Cupa Presei la Cantat, la concurenta cu aproape 30 de ziaristi care au incercat sa-si prezinte pe scena talentele muzicale, in fata unui public deosebit de numeros. Juriul care a acordat premiul a fost format din Mircea Vintila (presedinte), Luminita Anghel, Dan Popi de la Cat Music, Flavius si Marius de la Hara, si Paur de la Antract. Spectacolul a inceput in jurul orei 20.30, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului din Capitala. Directorul concursului a fost Florin Ghioca, iar prezentator Catalin Maruta. Cristina Ologeanu de la Jurnalul National s-a imbracat in costum popular si a venit insotita de cantareata Elena Voica. Amandoua au interpretat piesa "Frumoasa-i vecina noastra". Florentina Ciobanu de la "Cronica Carcotasilor" a ales piesa "N-am noroc". Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si-a facut aparitia, insotit de consiliera si fosta noastra colega Bogdana Paun. Politicianul a spus ca a lasat sedinta Parlamentului sub pretextul ca se duce la o "intalnire secreta". Pe scena au urmat Adrian Iclozan si Ion "Turla" Marinescu, apoi, marea surpriza: Cristian Comaroni de la Revista "Muguri" (cel mai tanar participant - 12 ani) si fratele sau mai mic Andrei, de numai sapte ani, care, sub titulatura "X-plod", au interpretat cateva piese rock (T.N.T - AC/DC, Knockin' On Heavens Door - Guns 'N Roses, Keep On Rockin' In A Free World), ce le-au adus Premiul Special din partea Juriului.
Cea mai mare lupta s-a dat la sectiunea "Trupe". Primii au urcat pe scena "Totusi Tango", respectiv Alice Nastase si Andrei Paunescu. Adina Banarescu si Mihai Solcanu de la Acasa TV au urmat apoi cu o piesa care i-a facut pe participanti sa danseze pe mese. Trupa U, de la U TV a pregatit de asemenea un colaj bine primit de public. Razvan si Dani de la National TV, castigatori ai sectiunii, s-au costumat in politisti. "The Gardians" au fost, cum spuneam, marii castigatori. La urcarea pe scena, solistul vocal si liderul trupei a tinut sa precizeze: "Tot respectul pentru cei doi copii dinaintea noastra - referindu-se la trupa X-plod -, care au cantat rock. Ei au facut aici pe aceasta scena mai mult live decat am vazut la televiziuni in ultimul timp."
Cei doi pusti de la "X-plod", elevi ai talentatului chitarist Adi Manolovici, si-au invitat, intr-un final, audienta pentru aceasta seara la Clubul "Big Mamou", unde, incepand cu orele 21,30, vor canta in deschiderea super-concertului "Adi Manolovici Syndicate". (Bogdan GALCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.