Directorul Colegiului Agricol "Traian Savulescu" din Targu Mures, Matei Dumitru, a fost numit in postul de secretar de stat pentru invatamant preuniversitar din Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC), in locul Palomei Petrescu, demisa din functie
Directorul Colegiului Agricol "Traian Savulescu" din Targu Mures, Matei Dumitru, a fost numit in postul de secretar de stat pentru invatamant preuniversitar din Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC), in locul Palomei Petrescu, demisa din functie dupa ce subiecte la testele nationale au fost inmanate altei persoane. Noul secretar de stat a fost numit in functie prin decizia premierului Calin Popescu Tariceanu. Matei Dumitru a absolvit Facultatea de Chimie Tehnologica a Universitatii "Babes Bolyai" si a ocupat, din anul 2001, functia de director al Colegiului Agricol "Traian Savulescu" din Targu-Mures. El a avut responsabilitati de coordonare a invatamantului preuniversitar din judetul Mures. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.