Un judecator delegat la Registrul Comertului este cercetat de procurori in acelasi dosar in care familiile antrenorilor de fotbal Mircea si Razvan Lucescu sunt puse sub acuzare pentru inselaciune, in legatura cu modul in care au majorat capitalul soc
Un judecator delegat la Registrul Comertului este cercetat de procurori in acelasi dosar in care familiile antrenorilor de fotbal Mircea si Razvan Lucescu sunt puse sub acuzare pentru inselaciune, in legatura cu modul in care au majorat capitalul social al firmei lor de asigurari.
Anchetatorii bucuresteni au inceput, in 3 mai, urmarirea penala impotriva lui Mircea si Elena Lucescu, Razvan si Ana Maria Lucescu, Iulian Valentin Gheorghiu si Ioan Penciu pentru inselaciune, ca urmare a majorarii frauduloase a capitalului social al firmei de asigurari Croma SA, unde actionari erau membrii familiei antrenorilor de fotbal, informeaza surse judiciare.
Totodata, au fost pusi sub acuzare Nicolae Crisan - presedintele Comisiei de Supraveghere asigurari si Gheorghe Matei - director in Ministerul Finantelor, ambii invinuiti pentru abuz in serviciu.
Potrivit politistilor si procurorilor bucuresteni, capitalul social al firmei Croma SA a fost majorat cu 20 de miliarde de lei, fiind adus aport fictiv in natura. De exemplu, familia Lucescu ar fi adus, printre altele, ca aport actiunile pe care le detinea la firma Lujerul Cofetarie.
In dosar este vizat si un judecator, care era delegat la Registrul Comertului in perioada in care a fost majorat capitalul social al firmei Croma SA si care a consemnat aceasta operatiune.
Procurorii bucuresteni urmeaza sa-si decline competenta de cercetare fata de magistrat catre DNA. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.