"Iubesc pe cine nu trebuie"/ She`s the Man - in premiera la CinemaPRO si Hollywood Multiplex - este versiunea moderna a nemuritoarei comedii semnate de William Shakespeare "A douasprezecea noapte". "Iubesc pe cine nu trebuie" demonstreaza cat de comp

"Iubesc pe cine nu trebuie"/ She`s the Man - in premiera la CinemaPRO si Hollywood Multiplex - este versiunea moderna a nemuritoarei comedii semnate de William Shakespeare "A douasprezecea noapte". "Iubesc pe cine nu trebuie" demonstreaza cat de complicata este dragostea atunci cand esti adolescent si crezi ca tot universul iti sta la picioare.
Suparata ca scoala ei nu mai are echipa de fotbal feminin, adolescenta Viola (Amanda Bynes) se deghizeaza in fratele ei geaman, si ii ia locul pentru doua saptamani la noul internat in care a fost transferat, doar pentru a se asigura ca nu intrerupe antrenamentul.
Lucrurile se complica pentru Viola deoarece planurile ei se dau peste cap, odata cu mutarea in internat. Ea se indragosteste de Duke (Channing Tatum), noul ei coleg de camera. Viola nu are prea mult timp sa se gandeasca la Duke pentru ca noii ei colegi o percep ca pe un barbat, fratele ei geaman, Sebastian.
Ea devine, insa, tinta afectiunii frumoasei Olivia (Laura Ramsey), cea de care este Duke indragostit. In momentul in care Sebastian, isi face aparitia, Viola, victima unor povesti amoroase interminabile, intra in incurcaturi si mai mari.

Amanda Bynes, inca un copil-minune descoperit de Hollywood

La 20 de ani, Amanda Bynes are in spate o cariera de invidiat. Fiica unui medic stomatolog, Amanda era aparent departe de stralucirea Hollywood-ului. La trei ani insa, Amanda si-a uimit parintii cand a memorat replicile surorii ei pentru o piesa de la scoala.
Astfel, parintii au mizat pe pasiunea si talentul fetei. Ea si-a inceput cariera la numai 10 ani. Publicul s-a indragostit de talentele actoricesti ale micutei debutante, astfel ca, trei ani mai tarziu, adolescenta Amanda a fost gazda propriului show de varietati, "The Amanda Show".
Amanda, protagonista unor pelicule precum Ce-si doreste o fata/ What a Girl Wants, comedie (2003), in care a avut rolul principal, serialul TV: Ghici ce-mi place la tine/ What I Like About You, unde a jucat alaturi de Jennie Garth (din serialul "Beverly Hills, 90210") si serialul de animatie "Robots", productie 2005, unde numele ei a aparut pe generic alaturi de cele ale celebrilor Ewan McGregor, Halle Berry si Robin Williams, se afla in fruntea unei distributii care include si o serie de actori in devenire: Channing Tatum (Antrenorul Carter/ Coach Carter), Laura Ramsey (Lorzii din Dogtown/ Lords of Dogtown) si Jonathan Sadowski (serialul TV: Visuri americane/ American Dreams).
Se pare ca Amanda este preferata regizorilor atunci cand vine vorba despre pelicule cu adolescenti, lucru demonstrat si prin rolul principal din comedia "O minciuna gogonata" (2002) Big Fat Liar.
Filmul este de fapt o actualizare a povestii originale "Twelfth Night", or What You Will" de William Shakespeare. Duke (la origine Duke Orsino) este indragostit de Olivia (la origine Contesa Olivia) care nu-i impartaseste sentimentele. Viola este despartita de fratele ei geaman, Sebastian, din cauza naufragiului (situatia este preluata in film prin faptul ca Viola se duce la alta scoala unde il intalneste pe Duke) si este nevoita sa se duca la curtea lui Duke unde lucreaza deghizata intr-un barbat numit Cesario (nume pe care producatorii l-au eliminat).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.