Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii
Drama, 2006
Regia: Catalin Mitulescu
In rolurile principale: Dorotheea Petre, Timotei Duma
Durata: 110 minute
Premiera in Romania: 15.09.2006
Produs de Strada Film
Di

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii
Drama, 2006
Regia: Catalin Mitulescu
In rolurile principale: Dorotheea Petre, Timotei Duma
Durata: 110 minute
Premiera in Romania: 15.09.2006
Produs de Strada Film
Distribuitorul international: Pyramide Distribution
"Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", se petrece intr-un cartier marginas al Bucurestiului, in ultimul an al epocii de aur, si este povestea lui Lalalilu, un baiat de 7 ani care isi imagineaza ca ne-a scapat de Ceausescu, si a Evei, sora mai mare a lui Lalalilu, care are astfel sansa de a-si alege viitorul.
"Am facut acest film pentru ca imi era dor de gradinita, de liceu, de Romania...", spune Catalin Mitulescu, adaugand ca acest film este o tragi-comedie cu nuante de absurd si sublim. El incearca sa transmita emotia acelor vremuri si sa redea spectatorilor din intreaga lume o imagine a ceea ce poarta cu ei miile de emigranti tineri romani, in incercarea lor de a-si gasi un rost departe de tara.

Fosta mea Super-Gagica/ My Super
Ex-Girlfriend
Comedie, Romantic, 2006
Regia: Ivan Reitman
In rolurile principale: Uma Thurman, Luke Wilson
Durata: 96 minute
Premiera in Romania: 15.09.2006
Produs de 20th Century Fox
Distribuit in Romania de InterComFilm Romania
Cand un tip obisnuit, Matt (Luke Wilson), se desparte de prietena lui, Jenny Johnson (Uma Thurman), din cauza unor neintelegeri, isi da seama ca a facut cea mai mare greseala a vietii lui! Ea se dovedeste a fi o supereroina cu puteri extraordinare. Viata lui va deveni un complet balamuc din acest moment. Desi aparent Jenny este o fata ca oricare alta, are slujba intr-o galerie de arta, vorbeste mult si nu se cenzureaza aproape niciodata, Matt descopera pe propria piele ca e mai mult dincolo de normalitatea pe care o afiseaza ea.

Masini/Cars
Aventuri, Animatie, Comedie, 2006
Regia: John Lasseter
In rolurile principale: Corina Danila, Marcel Iures, Florian Ghimpu
Durata: 116 minute
Premiera in Romania: 15.09.2006
Produs de Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Distribuit in Romania de Prooptiki Romania
Un film Pixar Animation Studios, prezentat de Walt Disney Pictures, MASINI este un deliciu cu cifra octanica ridicata, pentru cinefilii de toate varstele, alimentata din plin cu umor, actiune, drame miscatoare si uimitoare noi realizari tehnologice. Filmul este cu atat mai amuzant datorita partiturii muzicale si a unei noi melodii compuse de laureatul cu Oscar Randy Newman, precum si datorita interpretarilor muzicale ale unor talente de top precum Sheryl Crow, Rascal Flatts, Brad Paisley, James Taylor si John Mayer. Filmul coincide cu sarbatorirea a celei de-a 20-a aniversari a companiei Pixar si a recentei achizitionari a companiei de catre Disney.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.