Compania Saga Business & Community va organiza, in perioada 7-8 noiembrie a acestui an, la Bucuresti, prima conferinta internationala de responsabilitate sociala a corporatiilor din Romania, a declarat Ioana Molnar, partener in cadrul firmei, inf
Compania Saga Business & Community va organiza, in perioada 7-8 noiembrie a acestui an, la Bucuresti, prima conferinta internationala de responsabilitate sociala a corporatiilor din Romania, a declarat Ioana Molnar, partener in cadrul firmei, informeaza Mediafax. "Obiectivele conferintei sunt familiarizarea companiilor romanesti cu conceptul de responsabilitate sociala corporatista (CSR) si initierea unui dialog intre cei patru actori din acest domeniu - sectorul public, cel privat, societatea civila si mass-media", a spus Molnar. Ea a explicat ca prin CSR companiile isi folosesc resursele financiare in beneficiul comunitatii si al propriei afaceri prin investitii in protectia mediului sau diverse activitati sociale. Participantii la evenimentul din aceasta toamna vor semna la finalul conferintei o carte alba care ar putea sta la baza unei viitoare strategii nationale in domeniu. Bugetul conferintei "CSR'06" este de aproape 300.000 de euro, iar organizatorii estimeaza ca evenimentul va atrage circa 200 de participanti in fiecare zi. Evenimentul va cuprinde si un targ de organizatii nonguvernamentale (ONG). La "CSR'06" vor participa reprezentanti ai unor organizatii de nivel mondial precum Organizatia Internationala a Muncii, Consiliul International pentru Dezvoltare Durabila sau initiativa mondiala in domeniul responsabilitatii corporatiste - UN Global Compact. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.