Dr. Angela Petrescu, ornitologul Muzeului "Grigore Antipa" si Ana Pascu, etnolog la Muzeul Taranului Roman, vor sustine azi (24 iunie), de la orele 11.00, o conferinta interdisciplinara cu tema "Amutitul cucului", ce va fi gazduita de Amfiteatrul de
Dr. Angela Petrescu, ornitologul Muzeului "Grigore Antipa" si Ana Pascu, etnolog la Muzeul Taranului Roman, vor sustine azi (24 iunie), de la orele 11.00, o conferinta interdisciplinara cu tema "Amutitul cucului", ce va fi gazduita de Amfiteatrul de la "Antipa". Cele doua specialiste propun un dialog inedit, avand ca subiect cucul, abordat atat ca element component al faunei de pasari a Romaniei, prin prezentarea preferintelor sale ecologice si a biologiei speciei, cat si ca "personaj" aparte, prezent in credintele si traditiile romanesti. Organizatorii precizeaza ca va exista si o fi bogata ilustrare cu imagini originale. Accesul publicului la conferinta este gratuit. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.