Cele 12 firme romanesti participante la cea de-a 9-a editie a Salonului International Eurosatory destinat produselor industriei de aparare terestra si aeroterestra - Paris - Franta au stabilit un numar de 517 contacte si s-au creat premizele incheier
Cele 12 firme romanesti participante la cea de-a 9-a editie a Salonului International Eurosatory destinat produselor industriei de aparare terestra si aeroterestra - Paris - Franta au stabilit un numar de 517 contacte si s-au creat premizele incheierii unor contracte comerciale in valoare de aproximativ 39 milioane euro.
Pe parcursul celor cinci zile firmele romanesti au expus in cadrul pavilionului national organizat de Departamentul de Comert Exterior - MEC produse de export din domeniul industriei de aparare terestra si aeroterestra.
Participarea firmelor romanesti la Eurosatory 2006 a avut ca principal obiectiv prezentarea ofertei de export si angajarea de comenzi pentru anul in curs, precum si promovarea marcii romanesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.