Actionarii societatii Prodplast au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, din data de 21 iunie 2006, majorarea capitalului social al societatii, prin emiterea a 34,9 milioane de actiuni noi, oferite spre subscriere detinat
Actionarii societatii Prodplast au aprobat in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, din data de 21 iunie 2006, majorarea capitalului social al societatii, prin emiterea a 34,9 milioane de actiuni noi, oferite spre subscriere detinatorilor de drepturi de preferinta apartinand actionarilor existenti la data de inregistrare.
Astfel, capitalul Prodplast ajunge la 46,62 milioane lei, de la 11,65 milioane de lei. De asemenea, au aprobat ca pentru un drept de preferinta sa se poata achizitiona trei actiuni noi. Valoarea nominala a actiunilor nou emise este de 1 leu/actiune.
Conform unui comunicat remis de Prodplast Bursei de Valori Bucuresti, suma incasata prin majorarea capitalului social va fi folosita pentru finantarea investitiilor. Actionarii companiei Prodplast sunt Asociatia Salariatilor, cu 40% din actiuni, compania Daylong Holdings, cu 14,4%, SC Nord -13,84%, SIF Banat-Crisana -5,34% din actiuni si Ghesaf Trade, detinatoare a 5% din titluri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.