Producatorul francez de materiale de constructie, Lafarge, si-a revizuit in sus planul de reducere a costurilor anuntat in luna februarie, informeaza presa franceza. Acestea sunt estimate acum la peste 400 de milioane de euro pana in 2008. ''De la an
Producatorul francez de materiale de constructie, Lafarge, si-a revizuit in sus planul de reducere a costurilor anuntat in luna februarie, informeaza presa franceza. Acestea sunt estimate acum la peste 400 de milioane de euro pana in 2008. ''De la anuntarea planului strategic al grupului, din 23 februarie, am realizat, impreuna cu intreaga organizatie, o revizuire a planurilor de performanta si a activelor.
De asemenea am realizat si achizitionarea Lafarge North America, fapt care ne va permite simplificarea procedurilor si cresterea valorii'', a declarat Bruno Lafont, directorul producatoului de ciment. In acest fel rezultatele grupului sunt revizuite in crestere cu 10% pe actiune pana in 2008, fata de 8% inainte.
Totodata insa realizarea acestor cifre va presupune si un proiect de investitii evaluat la mai bine de un miliard de euro pana in 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.