Actionarii societatii Grometal au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, retragerea de la tranzactionare de pe piata Rasdaq a valorilor mobiliare emise de societate. De asemenea, a fost aprobata si radierea valorilor mobil
Actionarii societatii Grometal au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, retragerea de la tranzactionare de pe piata Rasdaq a valorilor mobiliare emise de societate. De asemenea, a fost aprobata si radierea valorilor mobiliare de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, cu consecinta dobandirii caracterului de societate pe actiuni de tip inchis.
Actionarii care nu sunt de acord cu retragerea de la tranzactionare vor depune cererile in termen de 45 de zile de la data publicarii hotararii in Monitorul Oficial, transmite un comunicat al societatii. Pretul pe actiune stabilit de evaluator, care urmeaza a fi achitat de societate in cazul retragerii actionarilor, este de 22,64 lei/actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.