BCR a alocat 315 milioane de lei din transa de 325 de milioane lei din cadrul Programului Fermierul, fondurile fiind destinate cofinantarii proiectelor eligibile SAPARD, cu o dobanda de 4,5% pe an, transmite un comunicat al bancii. Restul de zece mi
BCR a alocat 315 milioane de lei din transa de 325 de milioane lei din cadrul Programului Fermierul, fondurile fiind destinate cofinantarii proiectelor eligibile SAPARD, cu o dobanda de 4,5% pe an, transmite un comunicat al bancii. Restul de zece milioane lei este destinat realizarii de investitii directe care nu sunt eligibile in cadrul SAPARD.
Aceste programe sunt, de asemenea, in curs de alocare, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit. Transa de 315 milioane lei a fost alocata integral pentru finantarea a 485 proiecte de investitii in agricultura provenind de la societati comerciale, agricole, persoane fizice autorizate si asociatii familiale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.