Prolificul Aaron Spelling, printre ale carui productii se numara "Beverly Hills 90210", "Dinastia", "Ingerii lui Charlie", "Melrose Place" sau "Croaziera de lux", a suferit un accident cerebral si a fost spitalizat pentru o perioada scurta de timp, t
Prolificul Aaron Spelling, printre ale carui productii se numara "Beverly Hills 90210", "Dinastia", "Ingerii lui Charlie", "Melrose Place" sau "Croaziera de lux", a suferit un accident cerebral si a fost spitalizat pentru o perioada scurta de timp, transmite Reuters. Purtatorul de cuvant al producatorului, Kevin Sasaki, a declarat ca, in prezent, Spelling, in varsta de 83 de ani, se recupereaza la locuinta sa din Los Angeles. Sasaki a adaugat ca nu are detalii despre eventualele consecinte ale acestui accident cerebral, dar faptul ca producatorul a fost externat este un semn pozitiv in ceea ce priveste sanatatea acestuia. Spelling este tatal actritei Tori Spelling, care a jucat in "Beverly Hills 90210", si al actorului Randy Spelling.
Printre productiile sale de televiziune se mai numara "Traieste-ti visul", Burke's Law", "Starsky si Hutch" and "Hart to Hart". Filmele produse de Spelling au propulsat carierele multor actori, precum Heather Locklear si Nick Nolte, si au dus la cresterea audientei pentru televiziunile care i-au difuzat productiile. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.