Compania Autodesk, producatorul mondial de software pentru proiectare asistata, a anuntat ca a fost depasit pragul de 100.000 de licente pentru Autodesk Revit Building. Acest lucru se datoreaza vitezei cu care arhitectii si proiectantii din intreaga
Compania Autodesk, producatorul mondial de software pentru proiectare asistata, a anuntat ca a fost depasit pragul de 100.000 de licente pentru Autodesk Revit Building. Acest lucru se datoreaza vitezei cu care arhitectii si proiectantii din intreaga lume fac transferul catre sistemul de lucru cu model informatic al constructiei (BIM).
Autodesk Revit Building, conceput in mod special pentru BIM, ofera arhitectilor si proiectantilor posibilitatea de a lucra in mod holistic asupra cladirilor, sistem mult mai eficient decat acela de separare individuala a planurilor partiurilor, sectiunilor si elevatiilor. "Utilizand Autodesk Revit Building am reusit sa proiectam cladiri mult mai eficiente, crescand in acelasi timp nivelul de satisfactie a clientilor prin imbunatatirea sistemului de comunicare cu acestia si accelerarea procesului de decizie", a declarat Douglas Palladino, director al RTKL Associates.
"Revit Building coordoneaza in mod automat lucrul pe schite individuale si vizualizari ale modelului 3D, astfel incat echipa noastra petrece acum timpul analizand aspectele importante ale proiectului in detrimentul sarcinilor mai putin importante, domestice", a precizat Palladino. Revit Building este creat special pentru BIM si foloseste tehnologia Revit de schimbare parametrica. Aceasta permite ca orice modificare efectuata de arhitecti sa fie coordonata automat pe durata intregului proiect.
Arhitectii pot vizualiza modelul, plansele de desenare, graficele, planurile si randarile. Cei peste 100.000 de utilizatori la nivel global ai Revit Building au facut din acesta unul dintre cele mai utilizate solutii pentru proiectare in domeniul constructiilor. Compania americana Autodesk, cel mai mare producator mondial de software de proiectare pentru PC, a fost infiintata in 1982, este prezenta in peste 100 de tari si dispune de peste sapte milioane de utilizatori in intreaga lume.
Compania a inregistrat in anul fiscal 2006 o cifra de afaceri de peste 1,5 miliarde de dolari, fiind a sasea companie de software din lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.