In tara
Vremea va fi calda. In cursul zilei vor fi innorari, averse si descarcari electrice local in sud si sud-est. Incepand de seara, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in regiunile vestice si nord-vestice si se va manif
In tara
Vremea va fi calda. In cursul zilei vor fi innorari, averse si descarcari electrice local in sud si sud-est. Incepand de seara, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in regiunile vestice si nord-vestice si se va manifesta prin intensificari de vant ce pot lua aspect de vijelie si descarcari electrice, iar noaptea in Crisana si Maramures vor fi si ploi ce pot avea caracter torential si va cadea grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 20 de grade.
La Bucuresti
Vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30-31 de grade, iar cea minima de 16-18 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.