Comercializarea bauturilor alcoolice in incinta stadionului Lia Manoliu, precum si in imprejurimi, va fi suspendata vineri, incepand cu ora 14.00, in ziua concertului sustinut de formatia Depeche Mode. Masurile de ordine publica in zona stadionului v
Comercializarea bauturilor alcoolice in incinta stadionului Lia Manoliu, precum si in imprejurimi, va fi suspendata vineri, incepand cu ora 14.00, in ziua concertului sustinut de formatia Depeche Mode. Masurile de ordine publica in zona stadionului vor fi asigurate de aproximativ 850 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, informeaza institutia. De asemenea, si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti va lua masuri suplimentare pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime de ordine si siguranta, prin angrenarea unui numar de 240 de politisti de siguranta publica si investigatii criminale si 60 de lucratori de politie rutiera. Vineri, incepand cu ora 16.00, traficul rutier va fi restrictionat pe B-dul Pierre de Coubertin, str. Toni Bulandra, str. Sergent Vasile Serbanica, Str. Maior Coravu, iar la terminarea concertului, pe perioada plecarii spectatorilor, pe B-dul Basarabia. La concert se estimeaza ca vor veni 43.000 de spectatori. Accesul acestora se va face prin 13 porti.
Terenul de joc va fi impartit in doua zone distincte, delimitate printr-un gard de separare. Astfel, zona "A" va fi amenajata in prima jumatate a terenului dinspre scena si va putea gazdui 7000 de persoane, iar zona "B" va fi amenajata in a doua jumatate a terenului de joc, avand o capacitate de 9000 de persoane. Restul spectatorilor vor avea locuri in tribunele stadionului. Peluza I va fi inchisa publicului, deoarece scena pe care va canta Depeche Mode va fi amplasata in fata acesteia.
Accesul publicului la stadion va fi permis incepand cu ora 16.00, iar accesul auto in incinta complexului sportiv se va face numai pe baza de tichete tip parking. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.