Societatea Alimentara S.A. Iasi a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de circa 890 mii de lei, si un profit brut de 754 mii de lei. Veniturile totale din exploatare au insumat 2,52 milioane de lei, in timp ce veniturile f
Societatea Alimentara S.A. Iasi a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de circa 890 mii de lei, si un profit brut de 754 mii de lei. Veniturile totale din exploatare au insumat 2,52 milioane de lei, in timp ce veniturile financiare au totalizat 4.153 lei, conform datelor transmise de societate Bursei Rasdaq. Cheltuielile de exploatare efectuate de societate, in primul trimestru, au totalizat 1,73 milioane de lei, iar cheltuielile financiare au ajuns la aproximativ 40.000 de lei. La sfarsitul lunii aprilie, Alimentara S.A.
Iasi a achitat, in totazlitate, obligatiile catre bugetul de stat. La intocmirea bilantului din cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, "au fost reflectate principiile contabile, normele si regulile privind evaluarea patrimoniului. In cursul trimestrului I al anului financiar 2006 nu s-au produs evenimente cu impact negativ asupra pozitiei financiare a societatii", transmite comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.