Pensionarii galateni au protestat astazi pentru a treia oara in acest an, ei condamnand Guvernul pentru nivelul de trai scazut si valoarea mica a pensiilor. Aproximativ 50 de pensionari s-au adunat ieri dimineata in fata Palatului Administrativ, unde
Pensionarii galateni au protestat astazi pentru a treia oara in acest an, ei condamnand Guvernul pentru nivelul de trai scazut si valoarea mica a pensiilor. Aproximativ 50 de pensionari s-au adunat ieri dimineata in fata Palatului Administrativ, unde isi are sediul Prefectura Galati pentru a protesta fata de nivelul mic al pensiilor si conditiile grele de trai.
Desi organizatorii protestului se asteptau ca la aceasta manifestare sa participe cateva sute de persoane, foarte putini au ales sa iasa ieri dimineata la protest. Batranii au scandat lozinci antiguvernamentale, au afisat fotografii cu Nicolae Ceausescu pe care le-au sarutat pe rand facandu-si cruce si spunand ca ar fi dus-o mult mai bine daca dictatorul ar mai fi trait.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.