Grupul de firme Cris-Tim investeste cinci milioane euro intr-un centru de logistica la Mogosoaia, iar pana la sfarsitul anului vor fi construite alte doua, la Craiova si Filipestii de Padure. "Centrul logistic va avea o capacitate de depozitare de 1
Grupul de firme Cris-Tim investeste cinci milioane euro intr-un centru de logistica la Mogosoaia, iar pana la sfarsitul anului vor fi construite alte doua, la Craiova si Filipestii de Padure. "Centrul logistic va avea o capacitate de depozitare de 120 de tone pe zi si va fi cea de-a patra platforma logistica de care dispune compania", a declarat pentru Mediafax presedintele grupului Cris-Tim, Radu Timis.
Pentru constructia centrului logistic, care a devenit functional in luna iunie, au fost alocate doua milioane euro. Producatorul de mezeluri va investi inca un milion de euro pentru modernizare si doua milioane de euro pentru construirea sediului de birouri.
Suprafata totala a centrului este de 15.000 de metri patrati, din care platforma logistica din cadrul spatiului de depozitare pentru mezeluri are 2.444 de metri patrati. Firma mai detine astfel de platforme logistice la Brasov, Galati si Timisoara.
De asemenea, Cris-Tim are planificate investitii de circa 8 milioane euro pentru construirea centrului logistic si extinderea capacitatii de productie de la Filipestii de Padure.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.