Cifra de afaceri a companiei Conpet Ploiesti a inregistrat in primul trimestru al acestui an o crestere cu 8%, ajungand la 70,7 milioane de lei. Profitul net al Conpet a ajuns la 4 milioane lei, o crestere de aproape sase ori mai mare fata de nivelul
Cifra de afaceri a companiei Conpet Ploiesti a inregistrat in primul trimestru al acestui an o crestere cu 8%, ajungand la 70,7 milioane de lei. Profitul net al Conpet a ajuns la 4 milioane lei, o crestere de aproape sase ori mai mare fata de nivelul raportat in primul trimestru al anului 2005. In ceea ce priveste veniturile totale inregistrate de societate in primul trimestru al acestui an, au ajuns la 74,5 milioane lei, in timp ce cheltuielile au totalizat la 64,8 milioane lei.
Cifra de afaceri inregistrata de companie este de 61,2 milioane lei, iar profitul net a ajuns la 1,6 milioane lei. In 2005, Conpet a inregistrat o cifra de afaceri neta de 269,5 milioane lei si un profit net de 14,5 milioane lei, transmite Mediafax. Societatea este controlata de Ministerul Economiei si Comertului, care detine 62,7% din actiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.