Concertul pe care Tarkan urma sa-l sustina in Romania a fost reprogramat pentru 12 iulie, la Sala Polivalenta. Concertul de la Bucuresti fusese stabilit initial pentru data de 28 mai, apoi schimbat pentru 31 mai, pentru ca ulterior sa fie amanat pent
Concertul pe care Tarkan urma sa-l sustina in Romania a fost reprogramat pentru 12 iulie, la Sala Polivalenta. Concertul de la Bucuresti fusese stabilit initial pentru data de 28 mai, apoi schimbat pentru 31 mai, pentru ca ulterior sa fie amanat pentru inceputul lunii iulie. Tarkan concerteaza in Romania in cadrul turneului international de promovare a celui mai nou album al sau, "Come Closer", primul sau material in engleza, informeaza organizatorii Sound & Lights Solution.
Amanarile au fost solicitate de echipa manageriala a cantaretului. Tarkan va veni insotit de 35 de persoane, trupa sa si o numeroasa echipa tehnica (luministi, sunetisti etc). Artistul este cunoscut pentru show-urile antrenante pe care le produce. De obicei, din program nu lipsesc artificiile, focul si dansatorii.
Remarcat inca din 1994, cand si-a lansat al doilea album - "Aacayipsin", vandut in doua milioane de exemplare, Tarkan si-a castigat in timp titlul de artist international. Cantaretul a reusit sa ajunga cunoscut in intreaga lume, mai ales dupa "sarutul" din videoclipul "Simarik", unul dintre cele mai apreciate single-uri ale sale.
Cantaretul in varsta de 33 de ani, ce poarta numele unui personaj dintr-un serial de comedie turcesc difuzat in anii '60, si-a asigurat popularitatea in 2003 cu albumul "Dudu". In 2002, Tarkan a fost imaginea echipei nationale de fotbal a Turciei, pentru care a si inregistrat imnul "Bir Oluruz Yolunda (United For You)". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.