Jar Jar Binks, celebrul Gungan "Missa" care apare in primele trei parti ale seriei "Razboiul stelelor", a fost votat cel mai enervant personaj din istoria cinematografiei, intr-un sondaj realizat de un site britanic de cinema, informeaza allocine.fr.
Jar Jar Binks, celebrul Gungan "Missa" care apare in primele trei parti ale seriei "Razboiul stelelor", a fost votat cel mai enervant personaj din istoria cinematografiei, intr-un sondaj realizat de un site britanic de cinema, informeaza allocine.fr. La sondajul realizat de site-ul britanic de cinema LoveFilm.com au participat 5000 de cinefili. Jar Jar Bink cel mai enervant personaj de pe marile ecrane, este urmat in acest clasament de Carrie, personajul interpretat de actrita americana Andie MacDowell in filmul "Patru nunti si o inmormantare", din 1994.
Topul este dominat de personaje masculine, pe locul al treilea clasandu-se Mr. Bean, personajul facut celebru de actorul britanic de comedie Rowan Atkinson.
Actorii Jim Carrey si Ben Stiller se afla si ei in acest uimitor clasament al celor mai agasante personaje, pe locul al patrulea si, respectiv, al cincilea. Primul se afla in acest top pentru personajul Ace Ventura din filmul "Ace Ventura: detectivul lu' peste", al doilea pentru personajul White Goodman, din filmul "Pazea la minge!", aparut in 2004. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.