Presedintele CEC, Eugen Radulescu, a declarat intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca activitatea de distribuire a pensiilor nu este una profitabila pentru CEC, potrivit Mediafax. "Distribuirea pensiilor este o activitate sociala pentru care CEC-
Presedintele CEC, Eugen Radulescu, a declarat intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca activitatea de distribuire a pensiilor nu este una profitabila pentru CEC, potrivit Mediafax. "Distribuirea pensiilor este o activitate sociala pentru care CEC-ul are cheltuieli extrem de mari pentru venituri mult mai mici. Nu o sa continue la nesfarsit in aceste conditii aceasta activitate", a declarat Radulescu.
Reprezentantii conducerii CEC au declarat ca incep un prim turneu in cele mai importante orase din tara pentru a transmite faptul ca CEC a reusit sa faca trecerea de la o institutie cu produse destinate exclusiv populatiei la una care ofera aproape toate tipurile de produse bancare existente pe piata, atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice.
"CEC a devenit banca comerciala de tip universal care face toate tipurile de operatiuni. Reusim sa acordam zilnic credite de sase milioane lei pentru IMM-uri si suntem abia la inceput cu folosirea retelei noastre", a adaugat vicepresedintele CEC, Gabriela Tudor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.