Bursa Romana de Marfuri si punctele de lucru din teritoriu au realizat, saptamana trecuta, 31 proceduri de achizitii si vanzari in valoare totala de 6,24 milioane dolari, fata de valoarea de 8,85 milioane dolari inregistrata cu o saptamana in urma. I
Bursa Romana de Marfuri si punctele de lucru din teritoriu au realizat, saptamana trecuta, 31 proceduri de achizitii si vanzari in valoare totala de 6,24 milioane dolari, fata de valoarea de 8,85 milioane dolari inregistrata cu o saptamana in urma. Imbunatatirea preturilor a fost de aproape 700.000 dolari. In ringul BRM s-au desfasurat 14 proceduri de achizitii in valoare de 5,14 milioane dolari.
Compania Nuclearelectrica a inregistrat cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 3,13 milioane dolari, conform unui comunicat de presa al BRM. O alta valoare semnificativa a contractelor de achizitii a fost inregistrata de CFR Marfa, care a achizitionat, prin intermediul ringului BRM, servicii in valoare de 1,46 milioane dolari. Licitatiile pentru CFR Marfa au realizat o imbunatatire a pretului de pornire cu 21,25%, ceea ce s-a materializat intr-o economie de 375.000 dolari.
Printre valorile importante ale contractelor de achizitii au fost cele inregistrate de Petrom SA, membru OMV Group, care a achizitionat servicii in valoare de peste 230.000 dolari si de Agentia Domeniilor Statului, care a realizat o valoare totala a tranzactiilor de 140.000 dolari. In ringul terminalelor Bursei Romane de Marfuri s-au organizat 17 proceduri de achizitii si vanzari cu o valoare de tranzactionare de 1,1 milioane dolari.
In topul punctelor de lucru ale BRM in teritoriu, de saptamana trecuta, pe primul loc se situeaza Terminalul Piatra-Neamt cu o valoare contractuala de 923.000 dolari, urmat de Cluj-Napoca cu 156.000 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.