Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat nemultumit ca presedintele nu a facut nici o referire la Legea privind Statutul minoritatilor nationale. Marko a apreciat, totodata, ca foarte multe din criticile formulate de seful statului in discursul ro
Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat nemultumit ca presedintele nu a facut nici o referire la Legea privind Statutul minoritatilor nationale. Marko a apreciat, totodata, ca foarte multe din criticile formulate de seful statului in discursul rostit in fata Parlamentului sunt "justificate".
"Sunt si observatii cu care nu sunt de acord", a adaugat liderul UDMR, precizand ca va da mai multe detalii dupa ce va face o analiza a discursului prezidential. El a remarcat insa ca unii dintre ministrii cabinetului Tariceanu au fost mai criticati decat altii, "dar vom vedea care au fost criticati intemeiat si care nu".
Marko Bela a mai spus ca citirea unui astfel de mesaj in Parlamentul Romaniei este instrumentul presedintelui de a se implica in activitatea guvernului, a parlamentului. "Din acest punct de vedere este foarte firesc", a spus liderul Uniunii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.