Stefan Grigorie a declarat ieri, dupa antrenamentul de la baza Saftica al lui Dinamo, ca si-ar dori sa ramana la gruparea alb-rosie, dar va decide acest lucru in functie de ofertele pe care le va avea de la cluburi din strainatate. "Am discutat cu Re
Stefan Grigorie a declarat ieri, dupa antrenamentul de la baza Saftica al lui Dinamo, ca si-ar dori sa ramana la gruparea alb-rosie, dar va decide acest lucru in functie de ofertele pe care le va avea de la cluburi din strainatate. "Am discutat cu Rednic si a fost vorba de o neintelegere la mijloc in ceea ce priveste afirmatiile ca nu nu ne doreste pe mine si pe Alexa. Mi-as dori sa raman la Dinamo, dar depinde de ce oferte vin si voi vedea", a declarat Grigorie. La randul sau, Claudiu Niculescu a precizat ca obtinerea calificarii in Cupa UEFA este o performanta pentru Dinamo. "Daca in anii trecuti sarbatoream castigarea cupei sau a campionatului, anul acesta am sarbatorit calificarea in Cupa UEFA. Dupa un sezon zbuciumat, cu atatea probleme cate au fost la Dinamo, calificarea in Cupa UEFA este o performanta destul de mare. Fiecare a sarbatorit in felul lui: unii au ramas in tara, altii au plecat in strainatate sau au plecat la tara sa taie porcul", a spus Niculescu. Acesta este de parere ca investitiile pe care le fac echipele inainte de inceperea sezonului nu asigura, neaparat, si performanta. "Cand baga atatia bani in transferuri e normal ca se intaresc, dar avem un exemplu apropiat, Timisoara, care a cheltuit intr-un an un sac de bani si iata ca nu a avut rezultate", a precizat Niculescu.
Rednic la primul antrenament
Ieri, Mircea Rednic a condus la prima sedinta de pregatire a lui Dinamo de la numirea sa ca antrenor. La antrenament au participat 28 de jucatori. Fata de lotul de 25 de jucatori care a efectuat vizita medicala, la antrenament au mai participat portarul A. Vlad si atacantul I. Iordache, ambii de la Dinamo II, precum si fostul jucator dinamovist Vl. Munteanu, care a semnat zilele trecute un contract cu gruparea germana Energie Cottbus. De saptamana viitoare se vor alatura alti patru jucatori de la juniori, Bucsa, Moise, L. Ganea si Damaschin, care participa in aceste zile la un turneu la Bacau. Oltean, Tames, Codreanu si Margaritescu s-au antrenat separat de restul lotului, pregatirea constand doar in alergari usoare. Din cauza caldurii, Claudiu Niculescu a bagat picioarele in una din laditele frigorifice pline cu gheata, fiind criticat pentru acest gest de medicul Liviu Batineanu. Rednic a fost asistat de "secundul" Mihai Teja, de antrenorul cu portarii Marius Bratu si de masorul Gabi Niculescu, preparatorul fizic Marco Oneto fiind asteptat sa soseasca in tara abia aseara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.