Antrenor "minerilor", Aurel Sunda, a declarat ieri ca patronul clubului, Alin Simota, a gresit fata de el in cazul in care a contactat un alt tehnician in vederea preluarii echipei. "Daca a contactat un alt antrenor atunci a gresit, pentru ca ne-am i
Antrenor "minerilor", Aurel Sunda, a declarat ieri ca patronul clubului, Alin Simota, a gresit fata de el in cazul in care a contactat un alt tehnician in vederea preluarii echipei. "Daca a contactat un alt antrenor atunci a gresit, pentru ca ne-am inteles ca miercuri, cand vin la Petrosani, sa negociem prelungirea contractului meu. Din aceasta cauza nu am acceptat nici o alta oferta. Eu voi fi prezent la reunirea lotului si voi avea o ultima runda de negocieri", a spus Sunda. Patronul Jiului a confirmat faptul ca, in cazul in care negocierile cu Sunda nu se vor finaliza, printre posibilii antrenori se mai afla, pe langa numele lui Marius Lacatus, cele al lui Sorin Cartu, Gheorghe Multescu si Augustin Deleanu. Multescu a infirmat zvonurile conform carora patronul Jiului i-ar fi propus sa semneze un contract cu echipa din Vale. "Nu este nimic adevarat. Voi veni zilele acestea la Petrosani doar pentru a-mi revedea niste prieteni. Atat si nimic mai mult. Nu se pune problema sa vin la Jiul. De fapt, nu stiu nici daca voi ramane la Sportul pentru ca am niste oferte foarte tentante din Turcia", a afirmat Multescu. Altfel, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a declarat ca in Valea Jiului sunt multe echipe de fotbal care consuma bani publici. "Regret ca edilii din Valea Jiului nu se unesc sa faca o singura echipa de fotbal pentru ca sunt prea multe formatii care consuma bani publici. Din pacate, se cheltuiesc sume mari pentru echipe cu rezultate slabe precum CS Vulcan, Minerul Lupeni sau Minerul Aninoasa", a spus Molot, care a precizat ca, in cazul in care Jiul va primi licenta pentru sezonul viitor al Diviziei A, Consiliul Judetean va sprijini in continuare echipa de fotbal, in functie de posibilitati. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.