"Discursul presedintelui Basescu a fost un discurs destul de critic. La un moment dat nu am inteles pe cine sprijina, daca este la putere sau in opozitie. Discursul a fost insa realist si la obiect. Este dreptul domniei sale sa critice, dar sper ca c
"Discursul presedintelui Basescu a fost un discurs destul de critic. La un moment dat nu am inteles pe cine sprijina, daca este la putere sau in opozitie. Discursul a fost insa realist si la obiect. Este dreptul domniei sale sa critice, dar sper ca cei abilitati sa tina cont de ceea ce domnia sa a specificat", a declarat deputatul PC, Petru Calian. In opinia sa, discursul sefului statului a atacat patru mari capitole "si i-a menajat un pic pe ministrii democrati", fiind dur, in acelasi timp, cu ministrii liberali.
"Toate criticile sunt justificate, dar acestea trebuie sa fie echidistante, fara sa tina cont de apartenenta politica a ministrilor, in masura in care sunt probleme in toate ministerele la care presedintele a facut referire, inclusiv la Ministerul Justitiei. Presedintele s-a legat doar de Consiliul Superior al Magistraturii; aici este deja un semn care mi se pare dubios", a mai spus parlamentarul conservator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.