Vicepresedintele Grupului Rompetrol, Adrian Petrus, a fost ales, ieri, membru in Consiliul de Administratie al subsidiarei Rompetrol Rafinare, in locul directorului diviziei de Trading a Grupului, Dan Ionescu, informeaza Mediafax. Ceilalti doi membri
Vicepresedintele Grupului Rompetrol, Adrian Petrus, a fost ales, ieri, membru in Consiliul de Administratie al subsidiarei Rompetrol Rafinare, in locul directorului diviziei de Trading a Grupului, Dan Ionescu, informeaza Mediafax. Ceilalti doi membri ai Consiliului de Administratie ai companiei sunt Alexandru Nicolcioiu, presedinte, si Eric Kish, vicepresedinte al Grupului.
Tot ieri, actionarii au aprobat prelungirea liniei de credit sindicalizat acordata de catre HVB Bank Romania, Bank Austria Creditanstalt si Banca Comerciala Romana, in valoare de 110 milioane de dolari, destinata finantarii achizitiei de titei, pacura si gaz condensat. Grupul Rompetrol detine 50,59% din actiunile Rompetrol Rafinare, un actionar semnificativ fiind Rompetrol Financial Group cu o participatie de 15,75%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.