Ieri dimineata, 16 fotbalisti ai Universitatii Craiova au efectuat vizita medicala, in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul 2006/2007 al Diviziei A. Cei 16 fotbalisti prezenti la vizita medicala au fost portarul Bornescu si jucatorii de camp
Ieri dimineata, 16 fotbalisti ai Universitatii Craiova au efectuat vizita medicala, in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul 2006/2007 al Diviziei A. Cei 16 fotbalisti prezenti la vizita medicala au fost portarul Bornescu si jucatorii de camp Dananae, Vekovic, Garla, Saceanu, L. Parvu, Dina, Piko, Ojica, Jaber, Burca, Costea II, Corcoveanu, Lung jr., Jianu si Fritea. Ceilalti componenti ai echipei vor efectua vizita medicala astazi. "Am tras de fiare in aceasta vara pentru a face muschi sa castigam cat mai multe meciuri. Avem ca obiectiv prinderea unui loc pe podium si accederea intr-o cupa europeana. Eu cred ca putem indeplini acest obiectiv", a declarat Bornescu, in timp ce Saceanu a afirmat ca asteapta cu nerabdare meciurile din Divizia A. Corcoveanu a declarat ca il are ca model pe stelistul Nicolita, coechipierii lui spunandu-i deja "Jardel", asa cum i se spune si mijlocasului din Ghencea. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a declarat ca nu se teme de nici o echipa din Divizia A. "Vrem sa castigam campionatul. Pe teren se joaca 11 contra 11. Se incepe de la 0-0, deci nu mi-e frica de Steaua, Dinamo sau Rapid. Nu mi-e frica de nici o echipa din prima liga. Poate unii o sa rada, dar cred ca lotul actual si cu ce vom mai aduce pana incepe campionatul ne vom atinge obiectivul. Pana la finalul saptamanii ii astept si pe cei doi jucatori de la FC National, Panc si Ghindeanu, pentru care am ajuns la un acord", a spus Mititelu. Universitatea va pleca vineri in Austria pentru un stagiu de pregatire, unde se vor alatura lotului si Mitchell, Baird, A. Ionescu si Costea I. De la acest stagiu va lipsi capitanul Ciuca, operat in urma cu o saptamana de ligamente incrucisate, banderola urmand sa fie preluata de D. Stoica. De asemenea, la Craiova sunt asteptati doi australieni, Joshua Rose si Wayne Heath. In schimb, nu va mai ajunge Glen Moss, portarul nationalei din Noua Zeelanda, care a conditionat venirea in Banie de postul de titular. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.