Mandatele presedintelui Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Gabriela Anghelache, si al comisarului Ileana Agalopol au fost prelungite pana la 1 octombrie, de cele doua Camere reunite ale Parlamentului. Mandatul Gabrielei Anghelache trebuia sa e
Mandatele presedintelui Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, Gabriela Anghelache, si al comisarului Ileana Agalopol au fost prelungite pana la 1 octombrie, de cele doua Camere reunite ale Parlamentului. Mandatul Gabrielei Anghelache trebuia sa expire la 26 iunie 2006, dupa ce a fost numita de Parlament la conducerea CNVM in luna iunie a anului 2001, pentru o perioada de cinci ani. Anterior, ea ocupa functia de vicepresedinte al CNVM.
Legislativul va hotari, in luna octombrie, la sfarsitul vacantei parlamentare, daca va prelungi mandatul presedintelui CNVM si al comisarului Agalopol sau va alege alte persoane. Luni, Parlamentul a asistat la primul discurs al presedintelui Traian Basescu in fata Camerelor reunite, de la preluarea mandatului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.